Sommerferien står for døren hos de fleste af os. Derfor har vi spurgt nogle af vores medarbejdere om, hvad de skal bruge sommerferien på.

Her er det vores CEO, Jonas Lambæk, som giver indblik i sine sommerplaner.

Q: Hvor skal du holde ferie i løbet af sommeren 2024?
A: Jeg skal både holde lidt ferie i løbet af juni og juli. I juni bliver det fodbold og fadøl, da jeg skal jeg til Tyskland for at se Danmark spille EM i fodbold i Frankfurt og i München sammen med en gruppe venner, som jeg har kendt det meste af mit liv.
I juli er det sommerferie med familien, hvor vi skal til et smut til Sverige og kør-selv til Sydfrankrig.

Q: Hvor længe skal du holde sommerferie?
A: Jeg holder en uge i juni og to uger i juli.

Q: Hvad ser du mest frem til ved ferien? Og hvorfor?
A: Jeg glæder mig meget til at opleve hele stemningen ved slutrunden i Tyskland og håber, at den bliver på niveau med 2021. Resultatmæssigt er mine forventninger derimod i den modsatte ende. Landsholdet kan kun overraske mig positivt.
Derudover glæder jeg mig meget til at være sammen med familien uafbrudt i 14 dage, hvor indholdet af ferien først og fremmest er for mine drenge på 7 og 3 år.

Q: Hvis du får tid til lidt ferielæsning, hvilken bog kunne det så være, at du ville kaste dig over?
A: Puha, jeg er altid overambitiøs på den front, og jeg når aldrig det, som jeg sætter mig for. Jeg har ”Der er antal på alt” om Lars Høgh liggende, den vil jeg gerne have læst denne sommer.

Q: Hvad er din ultimative drømmedestination ift. ferie? Og hvorfor?
A: Der er heldigvis mange drømmedestinationer i verden. Jeg elsker naturoplevelser og være aktiv, så det går op i en højere enhed for mig, når det kan kombineres. Japan, Canada, Kenya, Nepal, Svalbard…
Men 4 uger i en autocamper med min lille familie i USA, Australien eller New Zealand for at få store naturoplevelser og kontraster til Danmark, vil jeg kalde en drømmeferie.
Jeg vil også gerne opleve både Grønland og Island igen… Ja, jeg kunne blive ved.

Hos Aliro Docs holder vi åbent hele sommeren, selvom vi er lidt færre på job.