Aliro OnDemand

Tilgængelighed efter behov

 

Aliro OnDemand er tilgængelige PDF-filer efter behov

Aliro OnDemand er til organisationer og virksomheder, der har masser af PDF-filer online, men kun ønsker at tilbyde tilgængelige versioner, når brugerne efterspørger det.

Hvornår skal jeg bruge Aliro OnDemand?

Aliro OnDemand er ikke en løsning, som er tiltænkt til alle jeres PDF-filer, men har jeres organisation et stort arkiv med filer, som enten:

  • Har meget lave besøgstal.
  • Er tiltænkt til en kendt og begrænset målgruppe.
  • Er publiceret før end september 2018.

Så kan Aliro OnDemand være en billig, effektiv og pragmatisk løsning til at få gjort mange PDF-filer tilgængelige, som ellers ikke ville blive håndteret.

Vi modtager den konkrete bestilling fra jer og har typisk opgaven klar til jer inden for 24 timer fra afgivet bestilling – det er nemt og enkelt.

FAQ

Hvad med datasikkerhed (GDPR)?

Ingen brugerdata vil blive fremsendt til os, da alle bestillinger kommer direkte til jer hver gang. Løsningen er med andre ord helt uden problemer i forhold til GDPR. Der er altså ikke behov for en egentlig databehandleraftale på baggrund af denne løsning.

Bliver vi overvældet med bestillinger?

Nej, vi har lagt denne løsning ind tusindvis af dokumenter men kun modtaget et meget begrænset antal af bestillinger på fuld tilgængeliggørelse. Det er med andre ord ikke en løsning, som bliver misbrugt.

Kan løsningen håndtere flere sprog?

Ja, vi kan tilpasse Aliro OnDemand til at håndtere alle de sprog, der måtte være behov for, så oplæsningen af bestillingsmodulet matcher sproget i det aktuelle dokument.

Kom i gang med Aliro OnDemand

Kontakt
Lad vores konsulenter rådgive dig om Aliro OnDemand på, så du kan komme i gang med at finde jeres filer, der skal gøres tilgængelige efter behov.
T: +45 93 10 22 80
E: kontakt@alirodocs.com