Aliro OnDemand

 

Tilgængelighed efter behov

Aliro OnDemand er til organisationer og virksomheder, der har masser af PDF-filer liggende online, men kun ønsker at tilbyde webtilgængelige versioner, når slutbrugerne direkte efterspørger det. 

Det betyder, at når mennesker med synshandicap eller anden kognitiv udfordring bestiller en tilgængelig PDF-fil, fordi de har brug for informationen, så vil dokumentet blive tilgængeliggjort, så en skærmlæser kan anvendes. 

Aliro OnDemand er altså en billig, effektiv og pragmatisk løsning til at få gjort dokumenter tilgængelige, som ellers ikke ville blive håndteret. Dog bør løsningen ikke stå alene. 

Senior sender en email til ung mand

Hvornår skal jeg bruge Aliro OnDemand?

Har jeres organisation en stor mængde PDF-filer, kan Aliro OnDemand være en supplerende løsning. Tre eksempler kan være:

Icon af urskive

Lave besøgstal

Har I eksempelvis en masse PDF-filer liggende på jeres website, hvor trafikken er yderst begrænset, kan man overveje en OnDemand løsning fra Aliro Docs. Så holdes fokus på det mest nødvendige. 

 

Icon af urskive

En begrænset målgruppe

Aliro OnDemand er tiltænkt en kendt og begrænset målgruppe. Det er vigtigt, at denne målgruppe har mulighed for at tilgå information og deltage i samfundslivet på lige fod med alle andre. 

icon af fil

Publiceringsdato

Dokumenter, som er publiceret før september 2018, er ikke omfattet af webtilgængelighedsloven. OnDemand kan hjælpe, når personer med handicap har behov for en konkret information. 

FAQ

I Aliro OnDemand løsningen er ingen PDF-filer gjort tilgængelige. Til gengæld bliver alle relevante PDF-filer udstyret med en tilpasset bestillingsfunktion, så en skærmlæserbruger bliver i stand til at bestille en tilgængelig version i det øjeblik, de åbner PDF-filen.

Hvad med datasikkerhed (GDPR)?

Ingen brugerdata vil blive fremsendt til os. Alle brugerbestillinger kommer direkte til jer hver eneste gang. Løsningen er med andre ord helt uden problemer i forhold til GDPR. Der er altså ikke behov for en egentlig databehandleraftale på baggrund af denne løsning.

Bliver vi overvældet med bestillinger?

Nej, vi har lagt denne løsning ind til tusindvis af dokumenter, men vi modtager et meget begrænset antal af bestillinger på fuld tilgængeliggørelse. Det er med andre ord ikke en løsning, som bliver misbrugt.

Kan løsningen håndtere flere sprog?

Ja, vi kan tilpasse Aliro OnDemand til at håndtere alle de sprog, der måtte være behov for, så oplæsningen af bestillingsmodulet matcher sproget i det aktuelle dokument.

Illustration af papirsflyvere
Aliro Docs logo

Kontakt os

Vil du høre mere om vores services eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at sende os en email, så ringer en af vores konsulenter dig op hurtigst muligt.

 +45 93 10 22 80
kontakt@alirodocs.com