Om Aliro Docs

 

Historie

Aliro Docs er en forholdsvis ung virksomhed fra 2022, men grundlægger og direktør Jens Bjerre Kirkegaard har arbejdet med tilgængelighed og dokumenter siden 1980 og efterhånden opnået en status som én af de førende eksperter på området i Norden og resten af Europa. Teamet i Aliro Docs har solid erfaring fra Skandinavien og udlandet, når det kommer til at hjælpe vores kunder med tilgængelighed i forhold til dokumenter. Medarbejderne i virksomheden er professionelle specialister inden for informationsteknologi og kommunikation med forskellige specialer. Vi tror på, at information og kommunikation er for alle mennesker uanset handicap – også i et digitaliseret samfund.

Vores forretningsanskuelse er, at ikke to løsninger, er ens. Sammen med vores kunder finder vi den løsning, som passer til jer, og derfor har vi også et bredt produktsortiment. Alligevel forsøger vi at gøre det enkelt at vælge rette løsning som kunde hos Aliro Docs, hvilket illustreres tydeligt via vores 4 forretningssøjler:

En del af virksomhedsfilosofien er personlig rådgivning og høj service, så vores kunder føler sig taget i hånden på trods af, at det sommetider kan virke teknisk og komplekst. Denne tætte dialog med vores kunder betyder, at vi har mulighed for hele tiden at være på forkant. Med Aliro Docs som partner så har du ro i maven og en gnidningsfri kommunikation. ”Vi gør det komplicerede let for dig”.

Vi fokuserer på høj kvalitet, så med Aliro Docs når du altid helt i mål med at efterleve krav til tilgængelighed. Løsningerne, som vi tilbyder, er gennemtestet, fremtidssikret og overholder gældende lovgivning og standarder. Det er et kvalitetsstempel i sig selv. Leveringssikkerhed er en selvfølge hos os, eftersom vi altid overholder levering til aftalt tid – overholdelse af deadlines er vigtigt for vores kunder og naturligvis også centralt for Aliro Docs. Hurtig og sikker levering er indlysende god forretning for alle parter.

Formål

Aliro Docs’ formål er at forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtid med fuld inklusion.

Mission

”Kan jeg høre, hvad du skriver?”

Vores mission er med høj faglighed og personlig rådgivning at gøre dokumenter tilgængelige, så blinde og stærk svagsynede mennesker har samme muligheder som alle andre mennesker i et mere og mere digitaliseret samfund for at modtage kommunikation og information.  ”Aliro Docs – hvis du vil helt i mål med tilgængeligheden”.

Vision

Nordens førende og mest løsningsorienterede virksomhed inden for dokumenttilgængelighed, hvis arbejde og faglighed skaber merværdi for kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og ikke mindst mennesker med synshandicap.

Værdier

Alt hvad vi gør, har til formål at give mennesker med synshandicap mulighed for ligestilling, frihed og selvbestemmelse som alle andre mennesker i samfundet.

  • Tilgængelig – det skal være nemt at arbejde sammen med os og arbejde for os. Der skal ikke være tekniske hindringer i at modtage information eller kommunikation som blind eller svagsynet.
  • Respekt – gode og stærke relationer kræver respekt for hinanden og bygger på tillid og ligeværdighed. For os er det vigtigt at indgå i alle vores samarbejder og relationer med respekt, for så opnår vi mest sammen.
  • Inkludering – vi er alle mennesker, som skal inddrages og involveres i fællesskabet. Vi tror på at samarbejde, hjælpsomhed og involvering giver en stærkere helhed – både som virksomhed, organisation, team og som samfund.
  • Innovativ – vi vil være nyskabende og visionære, og det kræver udvikling og realisering af idéer, produkter og løsninger, som kommer os alle til gode, både samfund, kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og mennesker med synshandicap.