Om Aliro Docs

Aliro Docs er en ung virksomhed fra 2022, men grundlægger og direktør Jens Bjerre Kirkegaard, har arbejdet med tilgængelighed og dokumenter siden 1997, da Statens Information lancerede første udgave af “Statens standard for elektronisk publicering”. Jens har efterhånden opnået en status som én af de førende eksperter på området i Norden og resten af Europa.

Teamet i Aliro Docs har solid erfaring fra Skandinavien og udlandet, når det kommer til at hjælpe vores kunder med tilgængelighed i forhold til dokumenter. Medarbejderne i virksomheden er professionelle specialister inden for informationsteknologi og kommunikation med forskellige specialer. Vi tror på, at information og kommunikation er for alle mennesker uanset handicap – også i et digitaliseret samfund.

Vores forretningsanskuelse er, at ikke to løsninger, er ens. Sammen med vores kunder finder vi den løsning, som passer til jer, og derfor har vi også et bredt produktsortiment. Alligevel forsøger vi at gøre det enkelt at vælge rette løsning som kunde hos Aliro Docs, hvilket illustreres tydeligt via vores 4 forretningssøjler:

Ikon: Aliro Tagging

Vi gør det for jer

I sender jeres dokumenter til os, og vi sørger for tilgængeligheden.

Ikon: Værktøjer

Gør det selv

Vi underviser jer, så I selv kan bearbejde jeres dokumenter.

Ikon: Aliro OnDemand

Efter behov

Tilgængelighed efter behov, hvor brugerne bestiller direkte.

Ikon: Aliro Schedule

Automatisering

PDF-filer i større volumener gøres tilgængelige via automatisering.

Virksomhedsfilosofi

En del af virksomhedsfilosofien er personlig rådgivning og høj service. Vores kunder skal altid føle sig taget i hånden på trods af, at det sommetider kan virke teknisk og komplekst. Den tætte dialog med vores kunder betyder, at vi har mulighed for hele tiden at være på forkant. Med Aliro Docs som partner så har du ro i maven og en gnidningsfri kommunikation. ”Vi gør det komplicerede let for dig”.

Vi fokuserer på høj kvalitet, så med Aliro Docs når du altid helt i mål med at efterleve krav til tilgængelighed. Løsningerne, som vi tilbyder, er gennemtestede, fremtidssikrede og overholder gældende lovgivning og standarder. Det er et kvalitetsstempel i sig selv.

Leveringssikkerhed er en selvfølge hos os, eftersom vi altid overholder levering til aftalt tid – overholdelse af deadlines er vigtigt for vores kunder og naturligvis også centralt for Aliro Docs. Hurtig og sikker levering er indlysende god forretning for alle parter.

  Formål

  Aliro Docs’ formål er at forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap eller funktionsnedsættelser og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtiden med fuld inklusion.

  Mission

  Vores mission er, med høj faglighed og personlig rådgivning, at gøre dokumenter tilgængelige. Det betyder, at blinde og stærk svagsynede mennesker har samme muligheder som alle andre i et mere og mere digitaliseret samfund for at modtage kommunikation og information. 

  ”Aliro Docs – hvis du vil helt i mål med tilgængeligheden”.

  Vision

  At skabe lige digitale muligheder for mennesker med funktionsnedsættelser eller synshandicap ved at være Nordens førende virksomhed inden for dokument- og webtilgængelighed.  

  Værdier

  Alt hvad vi gør, har til formål at give mennesker med synshandicap mulighed for ligestilling, frihed og selvbestemmelse som alle andre mennesker i samfundet.

  Tilgængelig – det skal være nemt at arbejde sammen med os og arbejde for os. Der skal ikke være tekniske hindringer i at modtage information eller kommunikation som blind eller svagsynet.

  Respekt – gode og stærke relationer kræver respekt for hinanden og bygger på tillid og ligeværdighed. For os er det vigtigt at indgå i alle vores samarbejder og relationer med respekt, for så opnår vi mest sammen.

  Inkludering – vi er alle mennesker, som skal inddrages og involveres i fællesskabet. Vi tror på at samarbejde, hjælpsomhed og involvering giver en stærkere helhed – både som virksomhed, organisation, team og som samfund.

  Innovativ – vi vil være nyskabende og visionære, og det kræver udvikling og realisering af idéer, produkter og løsninger, som kommer os alle til gode, både samfund, kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og mennesker med synshandicap.

  Mød Aliro Docs

  Bossman Jens

  Jens Bjerre Kirkegaard

  CTO & Owner
  jbk@alirodocs.com
  Tlf. 22 80 70 14

  Foto: Jonas Lambæk

  Jonas Lambæk Thestrup

  CEO
  jl@alirodocs.com
  Tlf. 31 40 33 54

  Foto: Robert Nilsson

  Robert Nilsson

  Webmaster/Production
  rn@alirodocs.com
  Tlf. 20 62 09 85

  Foto: Britta Grønning

  Britta Grønning

  Senior Instructor
  bg@alirodocs.com
  Tlf. 30 29 62 69

  Foto: Jakob Petersen

  Jakob Petersen

  Lead Designer
  jp@alirodocs.com
  Tlf. 28 22 37 45

   

  Foto: Mads Ejernæs

  Mads Ejrnæs

  Production Technician
  me@alirodocs.com
  Tlf. 41 27 70 83

  Vil du vide mere?

  Har du yderligere spørgsmål til tilgængelighed, eller vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med tilgængeliggørelse af dokumenter er du velkommen til at kontakte os