Aliro Software

 

Tilgængelige dokumenter
– Gør det selv værktøjer

Hos Aliro Docs har I også mulighed for at gøre jeres egne dokumenter tilgængelige. Med ”Gør det selv” software som MadeToTag, axesWord, axesPDF og axesPLUS, har I mulighed for selv at bearbejde jeres egne dokumenter, så de overholder webtilgængelighedsloven.

Vi anbefaler altid, at I får træning og introduktion fra os, så I får kompetencerne til selv at skabe, validere og opmærke tilgængelige dokumenter. Med Aliro Training kan vi altid tilpasse undervisningen, så den tager udgangspunkt i jeres niveau samt de værktøjer, I anvender i forbindelse med webtilgængelige dokumenter.

Hvor mange softwarelicenser, skal man minimum købe? I har mulighed for at købe fra én licens og op efter. I har mulighed for at købe fra én licens og opefter – alt efter jeres behov og organisation. Det vigtigste er at komme i gang, så I overholder lovgivningen, compliance – og så gavner tiltagene både forretningen og jeres digitale tilstedeværelse.

Kvinde og mand ser på computerskærm
Undervisnings situationer

Hvordan lærer jeg at bruge værktøjerne?

Med Aliro Training bliver I selv i stand til at skabe, validere og opmærke tilgængelige dokumenter. Aliro Training er kurser med både praktisk og teoretisk viden til jeres team med udgangspunkt i jeres behov og værktøjer.

Vi skræddersyer kurserne, så læringsforløbet spænder fra begynder- til ekspertniveau, og det er uanset, om der skal undervises i axesWord, axesPDF eller MadeToTag. Det vigtigste er, at Aliro Training matcher jeres organisation eller virksomhed, så I er i stand til at “Gør det selv” med softwarelicenser fra Aliro Docs. Kurserne kan afholdes hos jer eller som online-kurser.

Vores samarbejdspartnere
Vi har et tæt samarbejde med udviklerne af tilgængelighedsværktøjer for at sikre den nyeste viden og udvikling.

Logoer: axes 4, axaio og PDFix

Vores værktøjer

Logo: axesWord

axesWord

Microsoft Word plugin

Ét af vores ”Gør det selv” værktøjer er softwarelicensen axesWord, som hjælper brugerne med at oprette fuldt tilgængelige dokumenter lynhurtigt. Denne software hjælper med at konvertere dine Word-dokumenter til tilgængelige PDF-filer med blot ét klik.

Denne software er udviklet til den brede masse af MS Word-brugere, hvilket betyder, at alle vil være i stand til at oprette et tilgængeligt PDF-dokument fra Word, som efterlever tilgængelighedskravene på få sekunder. Det er samme procedure som “Gem som PDF”.

Logo: axesPDF

axesPDF

Software til tilgængeliggørelse af PDF-filer

axesPDF henvender sig til brugere, som med jævne mellemrum arbejder med webtilgængelighed og dokumenter. Med denne software installeret på din computer, bliver du i stand til at validere og rette tilgængelighedsfejl. Du får med andre ord styr på fejl og mangler i PDF og vil lynhurtigt være i stand til at finde problemer blandt de mest udfordrende fejlkriterier i WCAG- og PDF/UA-standarderne. Langt de fleste udfordringer kan klares med blot ét klik.
Logo: MadeToTag

MadeToTag

Adobe InDesign plugin

MadeToTag sigter  mod grafiske designere, multimediedesignere, webmastere og kommunikationsafdelinger, hvor ønsket og ressourcerne er til stede for at gøre tingene selv. Denne software tager afsæt i Adobe InDesign, hvor det vil være muligt at oprette tilgængelige PDF-filer direkte fra InDesign med værktøjet MadeToTag, som fungerer som et plugin.
Illustration af papirsflyvere
Aliro Docs logo

Kontakt os

Vil du høre mere om vores services eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at sende os en email, så ringer en af vores konsulenter dig op hurtigst muligt.

 +45 93 10 22 80
kontakt@alirodocs.com