Aliro Software

Gør det selv

 

Tilgængelige dokumenter – Gør det selv værktøjer

Hos Aliro Docs har I også mulighed for at gøre jeres egne dokumenter tilgængelige. Med ”Gør det selv” værktøjer som MadeToTag opens a new window, axesWord opens a new window og axesPDF opens a new window har I mulighed for selv at bearbejde jeres egne dokumenter. Vi vil dog altid anbefale, at I får noget træning og introduktion fra os, så I føler jer komfortable med selv at skabe, validere og opmærke tilgængelige dokumenter. Hos Aliro Docs kan vi altid tilpasse vores Aliro Training, så undervisningen tager udgangspunkt i jeres niveau samt de værktøjer, som I anvender i forbindelse med tilgængelighed.

Vores ”Gør det selv” værktøjer er softwarelicenser, som hjælper brugerne med at oprette fuldt tilgængelige dokumenter lynhurtigt. Hvor mange softwarelicenser, skal man minimum købe? I har mulighed for at købe fra én licens og op efter, vi tager udgangspunkt i jeres behov og organisation. Det vigtigste er at komme i gang, så man som organisation overholder lovgivningen, compliance og så gavner tiltagene både forretningen og jeres digitale tilstedeværelse.

Vores ”Gør det selv” værktøjer sigter først og fremmest mod grafiske designere, multimediedesignere, webmastere og kommunikationsafdelinger, hvor ønsket og ressourcerne er til stede for at gøre tingene selv. Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål eller hvis der måtte være opgaver, som er for komplekse eller store til, at muligheden for at gøre det selv ikke er realistisk. Aliro Docs er til for at hjælpe jer med at komme helt i mål med tilgængelighed.

Kom i gang ”Gør det selv” værktøjer

Lad vores konsulenter rådgive dig om Vores ”Gør det selv” værktøjer, så du kan komme i gang med at finde jeres filer, der skal gøres tilgængelige.
T: +45 93 10 22 80
E: kontakt@alirodocs.com