Aliro Schedule 

Automatisering og høj volumen

Aliro Schedule sikrer, at ensartede og systemgenerede dokumenter kan blive tilgængelige i samme øjeblik, de bliver produceret. Performance af Aliro Schedule sikrer tilgængelighed i alle dokumenter, uanset om I producerer få tusind eller flere millioner dokumenter om året.

Løsningen egner sig til PDF-filer til borgere via Digital Post. Personlige dokumenter leveret til borgere via digital post skal fra 1. juli 2023 være tilgængelige for det offentlige og fra 2025 gælder det private virksomheder.

Med Aliro Schedule er det muligt for virksomheder og organisationer at nå ud til en masse mennesker med tilgængeligt indhold, og det hjælper vores automatisering med.

tandhjul der svæver over billede af en stilistisk socialt netværk forbindelse
""

Hvilke dokumenttyper egner sig
til automatisering?

Vores automatiserede løsning med højvolumen produkter tager
afsæt i strømlinede dokumenttyper for at kunne tilbyde et effektivt
workflow, når mange dokumenter skal gøres fuldt tilgængelige
hurtigt. Vi har altid mulighed for at tilpasse os jeres behov og
eksisterende fagsystemer. Skal det være effektivt? Så er Aliro
Schedule vores tilbud til håndtering af dokumenttyper såsom:

 • Kontoudtog 
 • Lønsedler
 • Boardingkort
 • Optagelse på skole og uddannelse
 • Regninger
 • Hospitalsindkaldelser
 • Køreplaner
 • Realkreditlån
 • Pensions- og forsikringsaftaler

Aliro Schedule processen

Med Aliro Schedule får I mulighed for hurtigt og nemt at sende samtlige digitale breve ud som fuldt tilgængelige PDF-filer via jeres eksisterende systemer. Dokumenterne tilgængeliggøres med det samme, inden de udsendes til slutmodtager, typisk via digital post såsom e-Boks, borger.dk eller mit.dk. Aliro Schedule modtager filerne, bearbejder dem og returnerer dem tilbage til den eksisterende systemarkitektur. Løsningen benytter standard software, som implementeres i jeres eksisterende setup.

  Figur som illustrerer Aliro Schedule processen fra Ikke tilgængelige filer, videre til Aotomatiseret opmærkning, videre til Fuldt tilgængelige filer.

  Fordele ved Aliro Schedule

  Garanti for tilgængelighed

  Aliro Schedule behandler alle dokumenter, inden de sendes til slutmodtagerens digitale postkasse. Vi koncentrerer os om det tekniske, så I kan fokusere på indholdet. Vi garanterer, at samtlige udsendelser er i overensstemmelse med standarderne WCAG og PDF/UA. Aliro Docs er vant til at bearbejde dokumenter som PDF, Word, PPT, AFP, PS eller XML.

  GDPR & dokumentudsendelse

  Med vores løsning kobler vi os på jeres eksisterende workflow og system for oprettelse af filer. Med andre ord skal I ikke gøre noget anderledes end, hvad I gør i dag. Vi sikrer en sikker håndtering af personfølsomme oplysninger i henhold til GDPR og sørger for, at jeres dokumenter kommer retur til jeres interne workflow, så udsendelsen sker fra jer, som den plejer.

   Den perfekte partner

  Aliro Docs stiller en masse forskellige produkter og services til rådighed, når
  det kommer til dokumenttilgængelighed.    Ud fra vores faglighed og erfaring skræddersyer vi løsningen til jeres behov. Vi er klar til at hjælpe jer med både de små opgaver, komplicerede problemstillinger samt de store dokumentudsendelser.

  Illustration af papirsflyvere
  Aliro Docs logo

  Kontakt os

  Vil du høre mere om vores services eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at sende os en email, så ringer en af vores konsulenter dig op hurtigst muligt.

   +45 93 10 22 80
  kontakt@alirodocs.com