Aliro Tagging

 

Med Aliro Tagging klarer vi det hele for jer

Hos Aliro Docs arbejder vi med de bedste værktøjer og teknologi for at kunne lave en sikker, hurtig og korrekt opmærkning af alle dokumenter.

Det eneste som vi har brug fra jer, er de dokumenter, som skal gøres tilgængelige jf. webtilgængelighedsloven. Vi foretager en manuel gennemgang og opmærkning af jeres dokumenter. 

Vi garanterer, at jeres dokumenter bliver gjort fuldt tilgængelige, overholder gældende standarder for tilgængelighed. Samtidig er dokumenterne optimerede for slutbrugerne.

Hos Aliro Docs er vi vant til hastesager med korte deadlines samt dag-til-dag levering. Vores setup er baseret på skalerbarhed. Det gør ingen forskel for os, om I har 1 eller 1.000 dokumenter, som skal gøres tilgængelige. Vi har kapaciteten. 

" "

Hurtig levering og sikker håndtering

Vi foretager en manuel gennemgang og opmærkning af jeres dokumenter.
Vi garanterer, at jeres dokumenter bliver gjort fuldt tilgængelige.

Icon af urskive

Hurtig og skalerbar

Vi kan tilbyde den hurtigste tilbagelevering i branchen. Dokumenter på 25 sider eller mindre kan være klar inden for én hverdag, og vi håndterer hastesager, hvis I har presserende tidsfrister. Vi er skalerbare, så kapacitet er ikke en udfordring hos Aliro Docs.

 

Icon af flersproget håndtering

Flersproget håndtering

Hos Aliro Docs håndterer vi opmærkning af alle sprog. Det betyder, at vi også håndterer ikke-latinske bogstaver såsom arabisk, farsi, urdu og kinesisk. Vores in-house kapacitet sørger desuden for alternative beskrivelser til dokumenter på dansk, fransk, tysk og engelsk.  

 

 

icon af fil

GDPR og personoplysninger

Aliro Docs indsamler og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de fornødne sikkerhedsforanstaltninger i henhold til EU Persondataforordningen (GDPR). Vi behandler disse oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. 

" "

Sådan tilgængeliggører vi jeres dokumenter

Der foretages en manuel gennemgang og opmærkning af dokumenterne. Vi garanterer, at jeres dokumenter bliver gjort fuldt tilgængelige, overholder gældende standarder for tilgængelighed og vigtigst af alt er fuldt optimerede for slutbrugerne.

En sikring af kvalitet og konsistens er vigtigt for vores kunder, derfor gennemgår alle dokumenter følgende proces:

  • Klargøring
  • Basal opmærkning
  • Detalje opmærkning
  • Alternative tekster og hierarki i tabeller
  • Testfase
  • Levering

Med Aliro Portal er det hurtigt og enkelt, at udveksle dokumenter hos Aliro Docs. Her tilpasses portalen efter jeres behov.

Vi overholder følgende standarder

Vi foretager en manuel gennemgang og opmærkning af jeres dokumenter.
Vi garanterer,
at jeres dokumenter bliver gjort fuldt tilgængelige.

Ikon: PDF/UA

PDF/UA 

Ikon: PDF/A-2a/-3a

PDF/A-2a/-3a

Ikon: EN 301 549

EN 301 549

Ikon: WCAG 2.1-AA

WCAG 2.1-AA

Illustration af papirsflyvere
Aliro Docs logo

Kontakt os

Vil du høre mere om vores services eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at sende os en email, så ringer en af vores konsulenter dig op hurtigst muligt.

 +45 93 10 22 80
kontakt@alirodocs.com