Opnå indsigt i banksektorens nye tilgængelighedskrav ved at deltage i vores eksklusive webinar. Tag lederskab i den inkluderende finanssektor!

Deltag i vores webinar, som har fokus på forståelse for de nye tilgængelighedskrav i banksektoren, præsenteret i samarbejde mellem Inklusio og Aliro Docs.

Dette eksklusive webinar er skræddersyet til at guide ledere, compliance-eksperter og IT-professionelle gennem kompleksiteter i EU-direktivet og dens betydning for Skandinaviens finansielle institutioner.

Tag det første skridt mod en mere inkluderende fremtid – tilmeld dig nu! https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tqCmbYAITtqwfVUtz3Fa-Q#/registration  

Torsdag d. 23. Maj kl. 14.00 inviterer Inklusio og Aliro Docs til webinar for den finansielle sektor med 60 minutters ekspertviden og plads til masser af spørgsmål.

What’s in it for me

  • Hvad siger EU direktivet
  • Hvem er egentlig omfattet af lovgivningen
  • Hvornår træder lovgivningen i kraft
  • Hvordan håndterer vi dette

Lad os sammen forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap eller funktionsnedsættelser og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtiden med fuld inklusion.

#alirodocs #inklusio #webinar #webtilgængelighed #banksektoren #finanssektoren #tilgængelighedskrav #EUdirektiv #EN301549 #WCAG #EUstandard #EAA #tilgængelighedsdirektivet