Overholder I de nye regler i forbindelse med tilgængelighed af dokumenter sendt til Digital Post⁉

Alle breve og dokumenter i Digital Post blev fra 1. juli 2023 omfattet af loven om webtilgængelighed. Det betyder, at alle borgere uanset handicap skal kunne læse og navigere i Digital Post via mit.dk, e-boks og Digital Post på lige vilkår med alle andre mennesker. Det siger lovgivningen.

Hvis ikke jeres organisation er klar til overholdelse af tilgængelighed og Digital Post, så har vi hos Aliro Docs en løsning, som implementerer tilgængeliggørelse af breve i Digital Post. Denne løsning hedder Aliro Schedule og egner sig til automatisering og højvolumen, når der skal produceres og udsendes mange ensartede eller systemgenerede PDF-filer. Alle borgere med synshandicap skal have mulighed for at kunne læse Digital Post, og det kan vi hjælpe jer i mål med.

Lad os sammen forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap eller funktionsnedsættelser og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtiden med fuld inklusion.