For øjeblikket arbejder Aliro Docs sammen med den største bank i Norden på et større projekt om webtilgængelighed. Her hjælper vi en lille del af bankens cirka 29.000 ansatte med software til at udarbejde webtilgængelige dokumenter, som overholder lovgivningen på området. Derudover underviser vi bankens superbrugere i værktøjerne, så de er i stand til at udfærdige dokumenterne selv i fremtiden. Vi deler vores ekspertise i forhold til webtilgængelighed med Nordens største bank, så de har mulighed for at blive endnu stærkere, når vi taler digital inklusion. Det er samfundsengagement.

Samarbejdet går på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland og skal hjælpe banken med at leve op til sit ansvar på området, som harmonerer med, at banken er bevidste om, at deres beslutninger påvirker både kunder og samfund. Samtidig er det meget vigtigt for den finansielle aktør at arbejde med inklusion.

Hver medarbejder, som deltager i uddannelse og undervisning af værktøjerne, modtager et diplom som bevis for at have deltaget i undervisningen af for eksempel axesWord.

Hvis ikke jeres organisation er klar til at efterleve kravene om webtilgængelighed, og I arbejder inden for bank, forsikring, pension, realkreditinstitutter eller lignende, så er det på tide at tage stilling til EU-reglerne, som træder i kraft i 2025. Hos Aliro Docs kan vi hjælpe jer i mål, og der er flere tilgange til at komme i mål. Hvis I selv ønsker at gøre jeres dokumenter tilgængelige, så har vi både software og undervisning hos Aliro Docs. Alle borgere med synshandicap skal have mulighed for at kunne tilgå elektronisk post, og det kan vi hjælpe jer i mål med.  

Arbejder du selv inden for finanssektoren? Så kan du blive klogere på webinaret, som vi afholder sammen med Inklusion torsdag d. 23. maj. Tilmeldig dig her.

Lad os sammen forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap eller funktionsnedsættelser og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtiden med fuld inklusion.

#digitalinklusion #lovomtilgængelighed #webtilgængelighed #alirodocs #digitaledokumenter #dokumenttilgængelighed #axesWord #digitaltsamfund #alirosoftware #alirotraining