Den 18. september løber Webdagen af stablen i Nyborg, som er den årlige konference for dig, som arbejder med offentlige websites samt andre digitale platforme. Webdagen er opdagelse, læring og anvendelse – med andre ord én dag fyldt med digital inspiration og hands-on læring.

Hvad kan man forvente af Webdagen?

  • 3-5 dynamiske spor fyldt med cases, praktiske tips og interaktive workshops
  • Dyk ned i brugen af data for at finjustere din kommunikation og tale direkte til dine brugere
  • Få det nyeste inden for nye offentlige websites, governance, indhold, SEO, og UX
  • Konkrete redskaber, metoder og indsigter, der er klar til at blive implementeret i dit daglige arbejde

Mød branchens bedste: Oplægsholderne er ikke kun teoretikere, men praktikere – webmedarbejdere som dig, der deler ud af erfaringer. Plus, et lineup af eksperter og specialister klar til at udvide din horisont.

Formålet? At udstyre dig med alt, du behøver for at skabe, optimere og innovere offentlige hjemmesider. Uanset om du er ny i spillet eller en erfaren veteran, vil du forlade Webdagen med en værktøjskasse fuld af nye ideer og løsninger.

Har du styr på dokumenter og webtilgængelighed?

Aliro Docs er en del af Webdagen, hvor vores indlæg i korte træk tager udgangspunkt i, hvordan offentlige organer overholder standarden om webtilgængelighed i forhold til dokumenter.

Lad os sammen forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap eller funktionsnedsættelser og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtiden med fuld inklusion.

#Webdagen #DigitalInnovation #OffentligeHjemmesider #UX #SEO #Governance #alirodocs #webtilgængelighed #dokumenter #PDF #inklusion #tilgængelighedskrav #EN301549 #EAA