Har du nogensinde stået med en stak dokumenter, der skal gøres webtilgængelige og overholde webtilgængelighedsloven? Stress ikke! Hos Aliro Docs har vi gjort det til vores mission at gøre denne proces let for jer

Med vores værktøjer og teknologi, garanterer vi en sikker, hurtig, og korrekt opmærkning af alle jeres dokumenter. Uanset om det er 1 eller 1.000 dokumenter, er vores skalerbare setup klar til at imødekomme jeres behov med dag-til-dag-levering for hastesager.

Hos Aliro Docs får I:

  • Gennemgang og opmærkning af jeres dokumenter for fuld tilgængelighed.
  • Hurtig levering – dokumenter på 25 sider eller mindre er klar inden for én hverdag.
  • Flersproget håndtering – vi dækker alle sprog, inklusive ikke-latinske bogstaver.
  • Kvalitetssikring fra basal til detaljeret opmærkning, inklusive alternative tekster og hierarki i tabeller.

Vi håndterer alt fra klargøring til levering, og med Aliro Portal er dokumentudveksling nemmere end nogensinde.

Kontakt os i dag for at få et tilbud og lad os tage hånd om jeres dokumenter, så de er 100% tilgængelige for alle. Fordi hos Aliro Docs tror vi på en digital verden, der er tilgængelig for alle.

Lad os sammen forbedre livskvaliteten for mennesker med synshandicap eller funktionsnedsættelser og bidrage til et digitaliseret samfund nu og i fremtiden med fuld inklusion.

#alirodocs #tagging #opmærkningafdokumenter #webtilgængelighedsloven #webtilgængelighed #digitaldokumenter #PDF #alirotagging #digitaliseretsamfund #fuldinklusion #dokumenter