Det er nørdet, og det ved vi godt, men 3 bogstaver ændrede verden… PDF.

Hos Aliro Docs er høj faglighed og standardisering essentielt for udviklingen af vores digitale samfund, kunder og os selv. Så derfor er vi repræsenteret i PDF Association, når der er PDF Week i Paris i denne uge. Her mødes de tekniske arbejdsgrupper bl.a. for at diskutere og forvalte indsatsen ift. ISO-standardiseringen ISO 14289 (PDF/UA).

Virksomheder, offentlige myndigheder, kommuner, institutioner og private opretter PDF’er til at repræsentere betydelige mængder af vigtig information hele tiden. Alle disse PDF-filer bør gøres tilgængelige for folk med nedsat synsevne.

Hvad er særligt vigtigt i forhold til tilgængelige PDF-filer?

  • ALT-tekst til beskrivelse af billeder, grafer, tabeller etc.
  • En logisk struktur i det elektroniske dokument
  • Organisering af sideindhold og afsnit
  • Farvekontraster er væsentlige

Lad os hjælpe jer med tilgængelighed, og tag fat på os allerede i dag! Førende i dokumenttilgængelighed – (alirodocs.com)

#alirodocs #tilgængelighed #PDF #pdfassociation #paris #isostandard #pdfweek #digitalpost #digitalisering